Voordelen Detachering

Een algemeen voordeel van detachering is dat wij als detacheringsbureau zowel het bedrijf als de kandidaat kennen. Hiermee zetten wij de eerste stap naar een goede match. Detachering heeft echter ook voordelen voor de bedrijven en kandidaten zelf.

Voor de Werknemer

  • Voor startende engineers is werken op detavast of projectbasis de perfecte manier om jezelf te oriënteren op de arbeidsmarkt. Jij krijgt te maken met verschillende projecten en/of opdrachten bij diverse bedrijven. Hierdoor krijg jij een goed beeld over wat jij nou echt wil.
  • Voor ervaren engineers geldt bij detavast en projectbasis dat jij afwisseling in jouw werk krijgt, waardoor creativiteit maximaal benut kan worden.
  • In het geval van een werving en selectie basis geldt voor jou als engineer dat jij geholpen wordt bij het vinden van de perfecte baan. Jij blijft niet eindeloos zoeken naar die ene vacature. Jij staat er immers niet meer alleen voor.

Voor de Werkgever

  • Voor bedrijven is detacheren een goede manier om kosten te drukken ten aanzien van het HRM proces. Wij helpen u met het zoeken naar geschikte kandidaten en zorgen dat er enkel relevante kandidaten bij u op gesprek komen.
  • In het geval van detacheren op projectbasis geldt dat u kosten bespaart betreffende faciliteiten. Bij de outsourcing van projecten kunnen er immers niet alleen loonkosten in rekening worden gebracht, maar ook kosten voor bijvoorbeeld het gebruik van een CAD systeem. Faciliteiten die u intern al aanwezig heeft.