Over Celmar Detacheren

Celmar Detacheren is een technisch detacheringsbureau dat onderdeel is van Celmar Group BV; het moederbedrijf van Celmar Engineering en Celmar Detacheren. Wij zijn in 2009 begonnen onder de naam Celmar Engineering, destijds een dienstverlener die engineers aanbood voor het voltooien van projecten van bedrijven; dit bij bedrijven op locatie of intern.

Sinds 11 april 2016 zijn wij gaan opereren als BV. Een nieuwe stap waarmee Celmar Detacheren ging bouwen aan de eigen naam en specifiek bekend werd als een detacheringsbureau. Twee maanden later, op 15 juni 2016, werd de eerste kandidaat geplaatst. De start van een nieuwe periode met als doel om middels continue innovatie te groeien naar een partner in de techniek.

Oprichter aan het Woord

Celmar Detacheren is opgericht door Frans Verspaget, een werktuigbouwkundig engineer die na ervaring op de arbeidsmarkt besloot een eigen zaak te beginnen.

“Mijn technische achtergrond komt nog elke dag goed van pas. Een groot voordeel voor zowel opdrachtgever als kandidaat, omdat we beiden de taal van de techniek spreken. Een CV is voor ons dan ook voornamelijk de aanleiding tot een kennismaking. De uitgebreide kwalificatie gebeurt pas tijdens het interview met de kandidaat en doen we in het voortraject gewoon zelf. Persoonlijk contact gecombineerd met deze technische kennis, dat onderscheidt ons van de grotere bureaus, zo weten we zeker dat de opdrachtgever alleen kandidaten spreekt met de juiste kwalificaties.”