Personeel Werven

Celmar Detacheren werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers die op zoek zijn naar technische professionals. Hebt u een (tijdelijk) capaciteitstekort en wilt u dit invullen met (tijdelijk) personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Celmar Detacheren heeft drie oplossingen om u te helpen met uw capaciteitsprobleem. U informeert ons over de kwaliteiten en competenties die u zoekt en wij zoeken naar een passende kandidaat in ons netwerk. Hebben wij een match, dan bespreken wij graag onderstaande mogelijkheden met u.

Projectbasis

Bent u op zoek naar een tijdelijke technische professional voor uw team? Dan is detachering op projectbasis de oplossing voor u! Wij gaan op zoek naar een passende kandidaat voor uw project of ter tijdelijke ondersteuning van uw team; dit kunnen ook ZZP’ers betreffen. Is er een match en bent u geïnteresseerd in de kandidaat? Onderling wordt besproken wat de vervolgstappen zijn.

Bij projecten of tijdelijke ondersteuning is er sprake van een ‘alles inclusief’ uurtarief voor de gestelde periode. Wilt u hierover meer informatie ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Detavast

Bent u op zoek naar een tijdelijke technische professional voor uw team, maar met de mogelijkheid om deze na een bepaalde periode kosteloos over te nemen? Dan is detavast de oplossing voor u! Wij gaan op zoek naar passende kandidaten voor uw vacature. Is er een match en past de kandidaat in uw bedrijfscultuur? Onderling zal worden beslist of en welke vervolgstappen er worden ondernomen.

In het geval van detavast is er sprake van een uurtarief exclusief BTW en reiskosten voor de gestelde periode. Wilt u hierover meer informatie ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een vaste aanwinst voor uw team die direct bij u in dienst treedt? Dan is werving en selectie de oplossing voor u! Wij gaan op zoek naar passende kandidaten voor uw vacature en kijken vervolgens of de kandidaat past binnen uw bedrijfscultuur. Is er een match en bent u geïnteresseerd in de kandidaat, dan wordt er onderling besproken wat de vervolgstappen zijn.

In het geval van werving en selectie is er sprake van een eenmalige werving en selectie fee. Wilt u hierover meer informatie ontvangen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.