Snel afgeleid? 5 tips om je focus beter vast te houden

Focussen is vaak lastiger dan je denkt, vooral als je dat voor een langere tijd moet doen. Heb jij daar ook zoveel moeite mee? Hieronder hebben we een paar tips zodat jij weer beter je focus kunt vast houden wanneer je dat nodig hebt.

(meer…)

Tijd voor een carrière switch!?

Stel jij jezelf wel eens de vraag: ‘Heb ik wel de juiste baan?’? Ja? Dan ben jij niet de enige. Het hebben van een baan die aansluit op jouw professionele wensen en behoeften zorgt dat jij positief aan jouw werkdag begint. Met deze checklist bepaal jij of het tijd is voor een nieuwe carrière …

(meer…)

Met deze 4 CV tips zorg jij dat jouw sollicitatie serieus wordt genomen!

Yes, na het doornemen van misschien wel tientallen vacatures heb jij (eindelijk) de perfecte baan gevonden! Maar helaas, jouw sollicitatie krijgt een afwijzing. Nooit leuk om te horen, al helemaal als de reden waarom niet klopt. Met deze 4 CV tips zorg jij er in ieder geval voor dat jouw CV niet de boosdoener kan zijn!

(meer…)

De markt van verstoppertje en terughoudendheid …

Vraag en aanbod op de arbeidsmarkt verandert continue. In de huidige coronatijd nog sneller dan normaal. Het UWV Werkgeversservicepunt onderzoekt periodiek hoe vraag en aanbod in diverse branches verandert, zo ook in onze regio Zuidoost Brabant. En wat blijkt? Ondanks corona is er in de techniekbranche weinig verandert.

(meer…)

De eerste stap naar een Celmar Detacheren ‘merk’!

Corona heeft ons laten stilstaan bij de strategie die wij bij Celmar Detacheren hanteren. Het gevolg: Wij gaan werken aan een Celmar Detacheren brand.

(meer…)

Celmar sponsort sportievelingen

Celmar wil haar medewerkers graag stimuleren om een gezonde levensstijl te hanteren met voldoende beweging. Daarom sponsort Celmar Group voor al haar fietsliefhebbers een complete wielrenners outfit.

(meer…)