Bij Celmar Detacheren staat een persoonlijke aanpak centraal. Een cv is louter een papiertje. Bij Celmar maken we graag kennis met de mens achter het cv. Door een op een in gesprek te gaan komen we achter de ambities, wensen en competenties. We zien dit als een investering in de kandidaat. En door deze persoonlijke aanpak zijn we ook beter in staat de klant tot dienst te zijn.

We hechten dan ook veel waarde aan persoonlijk contact, vertrouwen en transparante communicatie. Ook als er zaken zijn die u tussentijds wilt bespreken, kunt u bij ons terecht. Bij Celmar Detacheren is er altijd iemand die u te woord staat.

Zo nemen we de tijd om partijen bij elkaar te brengen. Uit ervaring weten we namelijk dat alleen een klik van beide kanten leidt tot een fijne werksfeer met optimale resultaten voor alle betrokkenen. Zo vormen wij de brug tussen kandidaat en klant. De stevige basis waarop we samen verder kunnen bouwen.

Ons specialisme is werktuigbouwkunde, maar het (regionale) netwerk van Celmar bestaat uit specialisten met verschillende technische achtergronden: werktuigbouwkundige tekenaars, constructeurs, machinebouwers, projectleiders en mechanical engineers op mbo, hbo en wo niveau.

Staat jouw functie er niet tussen? Niet getreurd, deze opsomming is niet volledig. Neem contact op als je benieuwd bent naar jouw mogelijkheden.