Celmar Detacheren werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers die op zoek zijn naar technische professionals. Heeft u een (tijdelijk) capaciteitstekort en zoekt u iemand om dat in te vullen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of het nu om een project, een tijdelijke werkplek of een vast dienstverband gaat, Celmar biedt een oplossing.

Engineering op locatie

Bij behoefte aan ondersteuning op de werkvloer kunt u bij Celmar aankloppen voor extra personeel. Wij gaan voor u aan de slag om deze capaciteitsvraag zo goed mogelijk in te vullen. Daarbij geeft u aan welke kwaliteiten en competenties u zoekt. Wij stemmen dit af met elkaar en dan gaan wij op zoek met behulp van ons netwerk. Uiteindelijk zullen we u de best passende kandidaat presenteren. Hierbij gaan we uit van een detacheringsconstructie: Celmar treedt op als werkgever van de kandidaat en draagt daarbij ook de werkgeverslasten en risico’s. U huurt de kandidaat in en betaalt per gewerkt uur. Geen administratieve rompslomp dus. Helder en makkelijk. Twijfelt u of detachering de juiste oplossing is voor u? Kijk dan hier om alle voordelen van detacheren te ontdekken.

Werving & Selectie

Denkt u eerder op de lange termijn en zoekt u een vaste aanwinst voor uw team? Ook daar kan Celmar u in voorzien. Met een werving & selectie constructie gaan wij op zoek naar de kandidaat die in uw bedrijf past. Wanneer er een match is treedt de kandidaat per direct bij u in dienst. Zo verspilt u geen tijd aan onnodige sollicitatiegesprekken en krijgt u alleen kandidaten te spreken met de juiste kwalificaties.